Terug naar het profiel
Antwoorden gegeven door: lisa plonski
-
DatumVraagAntwoordBekijk
-
Jul 19, 2010 om 14:07Welke schalen?@peterus:
je zegt verwarmt het product van binnenuit en je zegt verwarmt de moleculen van binnenuit.
ik heb nog geen antwoord op de vraag over het gehakt.
Verder wil ik je vragen op je d's en t's te letten. -
Jul 19, 2010 om 11:22Welke schalen?@peterus:
hoe zit het dan met dat gehakt dat aan de binnenkant nog bevroren is en aan de buitenkant kookt? -
Jul 19, 2010 om 09:20Welke schalen?@peterus:
je weet niet waar je over praat, je hebt ws nog nooit een magnetron in het echt gezien.
Verwarming van binnen naar buiten.............dit zou betekenen dat een brok bevroren gehakt aan de binnenkant het eerst ontdooid zou zijn....... -
Jul 5, 2010 om 13:30vaatwasserBedoel je een ijzerachtige, zurige lucht?
Dit komt waarschijnlijk door eiwittenen eigeel op de vaat.
Doe een eetlepel chloor in het doseerbakje, dit neutraliseert de geur. -
Jul 5, 2010 om 13:29vaatwasser[quote=snowgirl schreef op zondag 4 jul 2010, 19:22]de ene keer als ik mijn vaatwasser heb gebruikt dan stinken mijn glazen en borden enorm
en de andere keer niet,
Bedoel je een ijzerachtige, zure lucht?
Waarschijnlijk komt het doordat er eiwit en eigeel op de vaat zit. De stank voorkom je door een eetlepel chloor in het doseerbakje te doen.