Terug naar het profiel
Antwoorden gegeven door: sonjakker
-
DatumVraagAntwoordBekijk
-
Dec 5, 2011 om 22:01androidweet niet of je overdrijft
heb thuis een imac en ben ook bekend met het android systeem en windows 7
vond een ipad in eerste instantie te duur en heb een goede android tablet aangeschaft, alles instal. en het was super snel, dus dat was geen probleem alleen vond ik de beeld kwaliteit zeer wazig en de accu was ook zo leeg
mijn zoon heeft de ipad twee en toen ik ze naast elkaar ging leggen zag je het verschil
beter beeld ook snel en een accu die haast het dubbele meegaat
heb de android snel omgeruild en toch maar voor een ipad gekozen, da ipad1 goedkoper is , omdat ik een 64 wilde hebben heb ik die gekocht
die was dus net zo duur als de android
achteraf heb ik nu spijt dat ik die 100 euro niet heb meer uitgegeven voor de ipad 2 die heeft een usb poort en 1 niet
de android had die dus wel
is maar net wat je wil doen met de tablet wil je hem voor veel spellen gebruiken is een android misschien een aanrader omdat die flash afspeelt
en dat is bij de ipad een probleem
gr sonja
=macwouter schreef op zondag 4 dec 2011, 00:19: [quote=pino123 schreef op zaterdag 3 dec 2011, 23:53
=macwouter schreef op zaterdag 3 dec 2011, 22:56: Voor 479 euro heb je een tablet met de status van het meest verkochte tablet.En waarom heeft ie deze status ?? Omdat het brol is of omdat ie voor geen meter werkt ? Hij is traag er zijn geen voldoende app,s ? De touchscreen is ook al moeilijk te gebruiken want hij reageerd nergens op ? Waarom is deze dan de meest verkochte tablet,want dat snap ik even niet.
Volgens mij ben jij een beetje vertroebeld door je eigen voorkeuren wat betreft Mac...
Oke ik sla een beetje door mijn excuses ik zal het nooit meer doen. Misschien wil TS hier dan eens gaan kijken en lees dan vooral de specificatie,s. Kies toch maar liever die ice cream sandwich of zoiets want dat is de laatste versie en zit je altijd beter. -
Oct 23, 2011 om 22:31iPAD herstellen wordt afgebrokendat had ik ook , mijn zoon heeft het een en ander na gekeken en is al langer bekend met ipad, kon de fotos niet op de ipad krijgen en dat was de foutmelding ook bij het herstellen naar fabrieksinstelling
hij heeft toen het cache geheugen leeg gemaakt
als je niet veel verstand hebt van apple raad ik je aan dat in een appelwinkel te laten doen of iemand die er verstand van heeft
want itunes slaat alles op op de mac zo ook de fouten , ik had er foute boeken op staan
-
Oct 23, 2011 om 22:21afgepakt vlees van de supermarktwat een onzin allemaal, vlees hoef je niet te wassen en kip kun je dat wat niet zo smakelijk is met een stuk papier afhalen natuurlijk handen wassen voor je eten bereid, dat spreekt vanzelf dat je niet met vleeshanden naar de groenten gaat en anders om
Geen houten snijplank voor vlees , pak een glazen die kun je goed schon maken onder heet water
dat geldt ook voor de messen,
de meeste bakterien zitten trouwens in de koelkast -- alle twee weken schoon maken en op zowat de hoogste stand zetten moet er min +4 graden binnen zijn
dat vergeten mensen in de huishoudens maar is wel belangrijk voor het bewaren van voedsel, zuinigheid is hier op de verkeerde plaats maak dan een lamp uit om stroom te sparen ,als voedsel in de koeling geplaatst wordt is het ook ,om bakterien te voorkomen noodzakelijk dat het zeer snel word afgekoeld en dan pas in de koelkast , niet daar laten uitdampen
en van die koelkast daar worden mensen ziek van , het ligt in de winkel met rottigheid op de verpakking en hup de koelkast is
dat vlees wat is verpackt heeft de minste bakterien en als je het verhit tot 85 graden binnen temperatuur zijn alle bakterien dood
vlees dus niet wassen , het enige vlees dat gewassen wordt is soepvlees en ook zuiver alleen daarom dat je minder schuim hoef af te scheppen als je soep ervan maakt , dat blijft de bouillon helder -
Oct 23, 2011 om 22:03afgepakt vlees van de supermarkthallo wimmi20
geef je helemaal gelijk het vlees is niet meer echt vers daarom spettert het ook de pan uit bij het bakken want ik vries het ook nog eens in dus echt lekker vlees zoals vroeger is er niet meer en als je het al kunt kopen of zelf laten slachten is het niet goed afgehangen wat ook erg vies is vooral bij varkensvlees
rundvlees uit de supermarkt ook waar vandaan is ook het lekkerst als je het NIET wast maar in een gewassen en gestreken linnen doek in pakt en een paar dagen in de koelkast laat besterven
dan gewoon in goed verhitte olie zacht an alle kanten aanbakken of afbakken niet te haard dat het van binnen min 80 gr heet wordt
is jammer dat er waar ik woon geen goede koschere slagerij is daar weten ze nog met vlees om te gaan
en omdat ik wel eens vies ben van vlees eet ik het maar minimal 1 of af en toe 2 keer per week en het maakt dan echt niet uit of het van de supermarkt kommt
al weet ik dat het ene supermarktvlees nog lang niet het andere supermarktvlees is, ook daar zit enorm veel verschil in, en dat merk je pas als je het weer uit de vriezer haalt aan de hoeveelheid water wat er dan uit kommt
en wat al dat zogenaamde biologische vlees en produkten aan gaat het meeste is niet echt waar , of dat nu groenten zijn of vlees .want manlief vervoert groenten en waar het verpackt wordt komt de sticker erop en ik heb zelf gezien dat zowel biologisch en niet biologisch uit dezelfde kisten werd gehaald
als je echt biologisch wil zul je alles zelf moeten produceren zo ook je eigen vlees
gr