Terug naar het profiel
Antwoorden gegeven door: tovenaer
-
DatumVraagAntwoordBekijk
-
Mar 28, 2011 om 08:42nbspGisteren een programma gezien Altijd wat van 25 maart. Het ging over een 101-jarige man Keilson. Tevens merkte ik dat het ging over vlees wat ik nog niet gezien had. Heel goed programma trouwens!
In Gent vertelden ze is nu een vleesloze dag op donderdag. Verklaring: Als we allemaal vlees willen eten heb je wel 2 aardbollen nodig. En nu China zo in opkomst is gaan ze daar ook vlees eten. Ook interessant was dat ze zeiden dat vlees eten een soort verslaving is net als roken.
Hollands pannetje is bv heel lekker als saus met gebakken prei en champignons.Vanmorgen dacht ik misschien moet je niet naar het probleem kijken maar het geheel zien. Ook dat zag ik een keer op een film. Misschien dat nu met de kernramp in Japan de ogen van de mensen eens opengaan wat ik al 40 jaar geleden had. Ik had toen al kennissen die uit Borssele kwamen. -
Jul 21, 2008 om 21:33VleesvervangersIk gebruik zelf graag miso als vleesvervanger. Gecombineerd met tahin is dit een heerlijke saus. Ik eet ook graag vis. En maaltijdsalades. Kijk ook eens bij mijn rubriek vegetarisch.bij tovenaer.
-
Oct 29, 2006 om 13:21Verse Tonijn
Recept voor een heerlijke tonijnsalade:
Tonijn, vers gekookt of uit blikKomkommer,Tomaten, mayonaise of slasaus,kropsla,stokbrood, boter, mais uit blik, beetje tomatenpuree,paprika, courgette,
Maak de kropsla even apart aan met wat olijfolie. Stokbrood in mandje, in hapklare brokken. Boter in schaaltje erbij.
De tonijn, komkommer, courgette, tomatenpuree, slasaus, tomaten en mais mengen als het kleingesneden is.Gekookt ei kan er ook nog bij. Maak het mengsel niet te nat, dat gaat moeilijker op het stokbrood.Dus onderwijl eens afgieten. Smullen maar. Dillespitzen en peper en zout erbij en tijm evt.