Terug naar het profiel
Antwoorden gegeven door: valentina2012
-
DatumVraagAntwoordBekijk
-
Apr 10, 2013 om 11:56Op niveau
Een misverstand dat er geld in eigen zak wordt gestoken? Laat maar zien die salarissen!
Ik vind het trouwens niet zo raar dat met dit beleid steeds meer wanbetalers komen.
Wij worden verplicht hun zakken te vullen van ons zuurverdiende loontje. -
Dec 12, 2012 om 13:30Hoe krijg ik frituurpan met aluminium binnenbak weer schoon?Wat er niet aan komt, hoeft er ook niet af. Na elk gebruik het mandje even een sopje geven, gewoon met een sponsje en afwasmiddel. De geemailleerde pannen zijn wat gemakkelijk schoon te houden; met een beetje jif en schuursponsje.
Ja inderdaad ammoniak krijgt alles los als het erg aangekoekt is, ook de bakplaten in de oven. Stinkt wel erg. Goed luchten die ongezonde lucht. -
Feb 29, 2012 om 21:08olie om te verhitten in de keuken[quote=piet.vander.loo schreef op woensdag 29 feb 2012, 17:24]Valentina je hebt gelijk wat betreft allerlei sprookjes, maar de vraag was niet over de gezondheid maar over verhitten.
Als je het hebt over verhitten, dan neem ik aan dat het gaat om te vermijden dat er giftige stoffen vrijkomen. Niet hoger dan 170 graden en nooit zonnebloemolie gebruiken. Inderdaad hoe meet je dat in de pan. Daarom adviseer ik roomboter; geen problemen met verhitten en geen giftige stoffen.
Lees dit maar eens.
http://levensverlenging.pilliewillie.nl/veroudering/levensverlenging.7c.php -
Feb 29, 2012 om 16:32olie om te verhitten in de keukenGewoon roomboter gebruiken. Het verschil tussen verzadigde en onverzadigde vetzuren is de keuze of je liever kanker hebt (onverzadigde) of dichtgeslibde aders (verzadigde vetzuren).
Oh die sprookjes allemaal..