Terug naar het profiel
Antwoorden gegeven door: zerlina
-
DatumVraagAntwoordBekijk
-
Jan 22, 2014 om 14:38kattepisIk heb het probleem opgelost door de grond van de plant met die grote kleikorrels die je voor drainage gebruikt te bedekken. Een enkeling (kat-ik heb er meer dan één) heeft het nog wel eens geprobeerd, maar is er toch niet mee doorgegaan.
Als je het ziet doen of weet je dat ie het gedaan heeft, giet dan ogenblikkelijk veel water op de plant zodat je die verse ureum verdunt en gooi het water dat er weer uitkomt weg natuurlijk. De plant mag het niet erg leuk vinden, maar je red wel zijn leven ermee:-) -
Jan 13, 2014 om 13:59Skype doet het niet meer.u kunt Skype zelf om hulp vragen. Ze antwoorden niet snel maar geven wel de goede antwoorden
-
Jun 5, 2013 om 16:38Hoe krijg ik goedkoopste medicijnengenerieke medicijnen hebben precies hetzelfde actieve principe als de merkmedicijnen, het niet werkzame deel kan soms lichtelijjk verschillen. Ik zie een groot wantrouwen in de meeste reacties. Mijn apotheker zegt wèl als er een goedkopere plaatsvervanger is. En je hoeft geen arts te zijn omdat te kunnen weten.
Goed, de makers van merkfarmaceutica vinden het niet leuk natuurlijk. Mediteer mensen... -
Dec 24, 2012 om 19:23Gekrompen trui door ontbreken wasvoorschrifthet lijkt me zo raar niet dat men een dure trui in de wasmachine stopt, ik heb ook kashmiertruien in de wasmachine gedaan en die komen er weer prachtig uit. Ik zou toch even bij de verkoper langs gaan.
-
Jul 27, 2012 om 22:58Hoe is kattenpis te verwijderen uit een vloerkleed?helaas heb ik geen afdoende oplossing, maar katten vinden azijn helemaal niet vies, en ook veel andere schoonmaakgeurtjes niet - b.v. ammoniak etc., in tegendeel. Volgens mij loop je het risico dat de geuren alleen maar nòg aantrekkelijker worden.
Ik vrees dat je het beste van je mooie tapijt af kunt zien voorlopig. Oude katten krijgen vaak 'rare' gewoontes. Blijf wel lief tegen het dier, hij kan er weinig aan doen, hij zal wat aderverkalking hebben... -
Jan 18, 2012 om 23:13pizza/pasta kaasgroen op kaas is een normaal fenomeen. Het is schimmel en het is bekend dat het niet 'vies' is, misschien geen smakelijk gezicht en je proeft het ook. Je wordt er niet ziek van. Ik haal het gewoon weg met een lepeltje bij geraspte kaas. De enige manier om het te voorkomen is de kaas in de diepvries te bewaren. In de ijskast komt het al heel snel te voorschijn, zoals ik zei, dat is normaal. Dus is het volgens mij ook geen nepkaas, tenzij ze zover gaan er expres groene puntjes in te doen...:-))
-
Sep 5, 2011 om 18:46Boete in ItaliëZe hebben vijf jaar de tijd om die boete te innen, Met de huidige jacht op geld van de gemeentes heb je zeer grote kans die boete te moeten betalen, maar dan wel verdubbeld of verdrievoudigd omdat je niet binnen de 60 dagen van de datum vam het pv betaald hebt. Ik woon in Italië. Wees wijs:-))
-
Jun 29, 2011 om 16:00Knutjes hoe hou je ze van je lijf?er is een heel nieuwe generatie anti-ongediertemiddelen, die o.a. ook tegen de tijgermug beschermt. Vraag aan arts apotheker of wie dan ook het anti-spul verkoopt, mogelijk vindt u ter plaatse betere middelen. Ikzelf smeer alle onbedekte huid vol met de vernieuwde Autan, maar heb de keus uit verschillende merken, ik woon in het diepe Zuiden en wordt alleen maar gestoken als ik vergeten heb het op te doen.
-
Apr 18, 2011 om 21:37hoe voorkom ik spatten van de olijfolieNog even: het rookpunt van olijfolie is 210°C, frituren bij 180°C is prima, mits je dat niet heel lang doet, ongeveer 20 minuten, daarna treden er alteraties op. Maar ook bij de andere oliesoorten. De enige andere goeie tamelijk stabiele olie voor frituren is idd arachide-olie, rookpunt 180°C. Als een olie gaat 'roken' moet je hem weggooien.
Dat de Italianen de olijfolie alleen maar 'rauw' zouden gebruiken is pure legende. Restaurants wel (niet de duudere) maar dat is omdat de andere oliën minder kosten, en om economische reden doen dat nu ook veel families. Het is wel zo dat als je een bijzondere goede en dus dure olie koopt, je die voor het 'rauwe' gebruik houd, alleen maar omdat het zonde is die voor het bakken te gebruiken. Zonnebloem- en sojaolie hebben een rookpunt van (ong).130°C. dus daar moet je niets mee bakken. De meeste (betaalbare) olijfoliën zijn mengsels van olijven uit verschillende landen rondom de Middelandse zee, waarop zich niets tegen is. Palmolie heeft het hoogste rookpunt -240°C - maar dat heeft veel van hetzelfde soort vetten als boter alhoewel er ook wel onverzadigde vetten in zitten. Alleen wordt daar echter heel veel mee gehanseld.
Kortom...een antispet-bedekking! -
Apr 18, 2011 om 21:04hoe voorkom ik spatten van de olijfolieIk doe alles met 'extra vergine'-olijfolie en heb altijd mijn anti-spatbedekking bij de hand. (Ik woon in Italië), maar inderdaad zijn er ook andere goeie plantaardige oliën.