Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 04-06-2014 19:13:45
Computers & Telefonie

Tv kijken op smart tv via webstick?

[quote=donna53 schreef op woensdag 4 jun 2014, 18:54]bedankt voor je antwoord, maar een android stick en chromecast,etc. moet, neem ik aan, toch nog wel verbinding maken met het internet. daar ik geen internet aansluiting in duitsland heb, gebruik ik dus een webstick.
via die webstick maak ik wel contact met het internet. dat gaat prima.
maar hoe krijgt een chromecast dan verbinding met die webstick?

oké, ik had de vraag niet helemaal goed begrepen. met een webstick gebruik je mobiel internet (3g, of misschien zelfs 4g). een chromecast gaat dan niet werken want deze moet van hetzelfde wifi netwerk gebruik maken als de laptop of tablet, en dat is er dan niet.

enige wat ik mij kan bedenken is dat je inderdaad een android stick aansluit op de webstick, zodat de android stick mobiel internet heeft. maar of je dat werkend krijgt betwijfel ik. een android stick is eigenlijk een tablet zonder scherm en accu, maar wel met usb en hdmi aansluiting. dus in theorie zou het misschien kunnen werken. je hebt dan ook nog een afstandsbediening/draadloos toetsenbord nodig om e.e.a. te bedienen.