Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

endemion
endemion - 05-06-2014 03:31:32
Computers & Telefonie

Afrekenen met 100 kb

Ik gebruik zelf enkel wifi voor internet op de smartphone, dat is op genoeg plaatsen beschikbaar.

ik had er geen idee van dat er van zo'n rare afrond praktijken spelen. dat hele afronden is meer iets van uit het analoge tijdperk. digitaal kun je tot op de byte nauwkeurig bij houden wat er aan data wordt verstuurd en ontvangen over het netwerk. sterker nog het is omslachtiger om af te gaan ronden.

die 100kb staat trouwens gelijk aan ±625 sms'jes. perspectief...

ik vind dit soort praktijken simpelweg achterbaks. en dat weten ze zelf ook want kijk nu naar die reactie van hollandsnieuwe. er wordt weer goed verscholen achter de merknaam. door met wij als 1 entiteit te reageren neem je lekker dat gevoel van persoonlijke verantwoording weg. dan is het wel makkelijk om achterbaks te doen als je er toch niet persoonlijk op aangesproken kan worden.