Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ridder_1
ridder_1 - 05-06-2014 22:46:35
Huishouden & Energie

Stank blijft na sausen van behang

Er van uitgaande dat het behang met een waterverdunbare (latex) verf is behandeld, meestal ook vanwege de prijs en de papieren ondergrond had de stank al lang weg moeten zijn. er zijn wel enkele truukjes om dit kwijt te raken ( zie oa website oma weet raad) maar het beste is om een emmer om een teiltje met water in de kamer te zetten waardoor de verflucht ook verdwijnt.
weet u echt heel zeker dat de stank steeds erger wordt ?
ik denk dat er wellicht schimmelvorming is ontstaan (geen kleine zwarte puntjes te zien ?) doordat het anti schimmelpreparaat in de verf niet meer werkt (oude bus verf of ooit bevroren geweest ? ) of dat het vocht in de verf (water) een verbinding is aangegaan met inhoudsstoffen in het behang. wordt echter alleen veroorzaakt als er niet of onvoldoende wordt geventileerd. ventilatie is toch echt de oplossing om de stankkwijt te raken.