Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fl
flessebon - 06-06-2014 09:41:23
Geldzaken & Recht

Sloopdecrisis.nl lachwekkend

Sloopdecrisis is geen vergelijkingssite maar een soort collectief. nu was ik ook sceptisch over het voordeel wat ze beloven maar heb uit nieuwschierigheid gekeken wat het voordeel zou zijn voor mijn ouders. dat scheelde ongeveer 200 euro op de energierekening. we zijn niet op het aanbod ingegaan.
nu stond gisteren in de krant dat collectieven niet altijd goedkoper zijn dan de bekende vergelijkingssites. nu, in het geval van mijn ouders scheelde het zòn 50 euro (sloopdecrisis was 50 euro duurder dan de goedkoopste via een vergelijkingssite). de volgende keer zijn ze misschien wel goedkoper.
niemand is natuurlijk onafhankelijk, ze verdienen er allemaal aan. dat is toch geen nieuws. gewoon zelf blijven nadenken.
als je het bericht leest over de verschillen tussen vergelijkingssites en collectieven dan zijn die niet zo bar groot (van enkele centen tot een paar tientjes op jaarbasis). de laatste 8 maanden zijn er niet veel leuke aanbiedingen geweest. niet zoals 2 jaar geleden. de prijzen liggen dicht bij elkaar sinds dong zich heeft teruggetrokken (nederlandse tak is verkocht).
hoop dat er binnenkort wel een leuke aanbieding aankomt.