Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kaakje - 06-06-2014 12:48:32
Geldzaken & Recht

Wat te doen bij een onterechte bekeuring

[quote=rockdaddy schreef op vrijdag 6 jun 2014, 12:29]op een station zoals leiden wordt met camera's beheerd. laat de camera beelden door de verbalisant opvragen zodat bewezen kan worden hoe het gegaab is. misschien veranderd ze nog wel van gedachte. een beetje druk op de ketel kan geen kwaat. succes

zo werkt het niet helemaal. eerst moet je in beroep gaan en in je bezwaarschrift aangeven dat je gebruik wilt maken van het recht tot laten beoordelen van de camerabeelden. zelf krijg je nooit inzicht in die beelden. vooropgesteld dat de actie vastgelegd is. vooropgesteld dat de beelden ook opgeslagen worden wat ik ten zeerste betwijfel. de camera's zijn verbonden met een meldkamer en die zou mogelijk in geval van calamiteit direct actie kunnen ondernemen. verwar het niet met een supermarkt. daar worden de beelden dmv time laps recording vastgelegd. ik geef dit geen kans.