Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ca
caveat emptor - 06-06-2014 15:11:15
Computers & Telefonie

Afrekenen met 100 kb

[quote=lekkerisdat schreef op donderdag 5 jun 2014, 18:35] met bijvoorbeeld https://play.google.com/store/apps/details?id=app.greyshirts.firewall">noroot firewall kun je dit voorkomen door het verkeer op het mobiele netwerk te blokkeren.
dit is inderdaad een goede tip! er zijn ook normale, "rooted" firewalls maar daarvoor moet je telefoon ge-rooted zijn. dat is overigens niet zo moeilijk, zoek maar op internet naar je telefoon type + rooten.
helaas is mijn telefoon een te oud type (galaxy ace) waardoor geen enkele firewall werkt tenzij ik mij rom of kernel flash. maar dat gaat hier te ver.

ben dus helaas nog overgeleverd aan hollandsnieuwe maar ga daar waarschijnlijk weg. het jaarcontract is voorbij en daarmee ook de korting trouwens. naast de eerder vermelde alternatieven als ziggo en vodafone scherp zag ik ook dat simyo een betere aanbieding heeft: data afronden per 1kb. alleen stopt daar het verbruik niet als je door je bundel heen bent, dan bel/data je tegen flink hogere tarieven. dat is wel weer een voordeel van hn. ben je door je bundel heen dan kan je alleen verder bellen/data als je hem expliciet opwaardeert (en tegen dezelfde voordelige tarieven).

eigenlijk hebben al die maatschappijen wel iets sneaky's..

weet iemand trouwens een appje die het bellen blokkeert als je door een x aantal minuten heen bent? data kan ik blokkeren bv. met https://play.google.com/store/search?q=3g%20watchdog&c=apps">3g watchdog maar voor het bellen ben ik zoiets nog niet tegen gekomen..