Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

testadura
testadura - 06-06-2014 22:05:11
Geldzaken & Recht

Wat te doen bij een onterechte bekeuring

Tja, zelfs de politie weet het niet altijd.

zo heb ik een keer meegemaakt bij de school van mijn zoontje. je moet het zo zien dat er twee situaties zijn in die straat. aan de ene kant is een verboden stil te staan bord en aan de andere kant verboden te parkeren dus je mag wel laden en lossen.
nu moet ik wel toegeven dat veel kinderen met de auto naar school worden gebracht dus het blijft daar altijd veel ellende met het verkeer.
ik kom daar aangereden en ga aan de kant staan verboden te parkeren. wil ik net mijn zoontje uit laten stappen (auto loopt nog) komt er een diender aanlopen met de vraag of eigenlijk eis dat ik gelijk moest vertrekken.
ik probeer nog duidelijk uit te leggen dat ik mag laden en lossen dus mijn zoontje eruit laat eerst. zegt hij nog een keer duidelijk dat ik nu direct moest vertrekken.
ik hem gewezen op het bord, raakt hij geirriteerd en zegt dat ik direct moet rijden. ik kan je vertellen, ik heb veel respect voor blauw maar dat was op dat moment voor desbetreffende politieagent wel over.
ik beetje gepikeerd gezegd dat ik echt mijn zoon eerst wou laten uitstappen omdat ik nu dus wel geparkeerd stond, had allang weg kunnen zijn en dat hij dan maar moest schrijven als hij wilde. (getuigen genoeg inmiddels).
ik liet mijn zoon uitstappen, gaf hem een zoen, zag hem de straat over steken en zei nog: fijne dag he?
de klomp brak me echt. hij heeft dus uiteindelijk niet geschreven maar je ziet wel dat het nergens op slaat.
als ik weet dat ik gelijk heb mag hij van mijn part tien bonnen schrijven.
toch irriteerde me de toon waarop hij aangaf dat ik moest wegrijden omdat ik anders een bon kreeg.. tja, misschien toch maar eens een theoriecursusje er tegen aan :d blijft lachwekkend!
als dame in kwestie denkt dat ze in haar recht staat en ze echt aan kwam rijden en haar man wilde instappen, gewoon stappen ondernemen. ze zijn niet almachtig. en overijverige agenten of parkeerwachten kosten ons alleen maar veel geld... blijkt wel weer.. verdien je een bekeuring, betaal zonder mokken maar verdien je hem niet, doe er wat aan!
mijnheer kreeg een rood hoofd