Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

si
sietske - 06-06-2014 23:13:49
Geldzaken & Recht

Wat te doen bij een onterechte bekeuring

Het gaat mij er vooral om dat de gemeente zegt dat de ambtenaar gelijk heeft. bij het voorlezen van haar rapport door haar "meerdere" aan de telefoon bleek dat zij heeft gerapporteerd dat er niemand in mijn auto zat. zij zag ons samen aan komen lopen. echt onzin, ik ben niet uitgestapt. op de vraag of er ook een foto was van de overtreding vertelde hij mij dat die altijd gemaakt werd maar dat de ambtenaar hier geen tijd voor had, ik reed al weg voor zij een foto kon maken. ik bedoel maar. ze spreekt zichzelf tegen. aan de ene kant zegt ze dat de auto leeg was en aan de andere kant kon ze niet fotograferen omdat ik wegreed.
erg frustrerend, ze liegt dus gewoon, en naar de rechter gaan kost geld bovendien komt de ambtenaar niet naar de zitting is mij al verteld, haar rapport is genoeg. je bent dus gewoon overgeleverd aan wat zo iemand roept. dat wordt gewoon voor waar aangenomen. :-(