Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ddr
ddr - 07-06-2014 18:40:44
Geldzaken & Recht

Wat te doen bij een onterechte bekeuring

Vergeet het maar.
betaal de boete.
ambtenaren winnen het altijd.
lees het volgende:
mijn vader die iedere week boodschappen deed voor zijn moeder haalde de parkeerkaart voor visite bij zijn moeder om zo de tassen binnen te brengen. ik denk 1 a 11/5 minuut lopen.
terug lopend naar zijn auto werd er een bekeuring geschreven.
in de binnen stad dus dubbel tarief.
mijn vader had de ambtenaren al gezien met het lopen naar zijn moeder maar deze heer en dame hadden niets te maken met het verhaal dat de parkeer vergunning gehaald moest worden.
mijn oma was bijna 90 woonden nog zelfstandig maar was slecht ter been.
ik moet hier wel eens aan terug denken als ik dit soort dingen lees.
zelf werd mij gevraagd op de stoep te gaan staan met een vent auto ( rijdende winkel). dit vroeg de politie en zei daarbij dat ik zo de weg vrij hield voor eventuele hulp diensten. dit is heel lang zo gedaan tot er parkeerbeheer langs kwam.ik heb uitgelegd waarom ik zo stond en kreeg te horen dat ik dan op het marktplein kon gaan staan. ik kon mijn klanten daar vandaan ook helpen. ik heb dit aan gevochten maar fout is fout vond de officier van justitie. je verliest het altijd tegen dit soort uitwassen. legaal stelen noem ik het.