Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

alfatrion
alfatrion - 08-06-2014 01:41:38
Auto & Vervoer

Wat zijn mijn rechten tot annuleren? (solay multivitamine + tabletten paketten))

De verkoper heeft te beginnen een informatieplicht. bij een telefonische verkoop kan de verkoper volstaan met de mededeling dat er algemene voorwaarden van toepassing en op uw verzoek kosteloos zullen worden toegezonden.

de wet van dam verbied de stilzwijgende verlening en staat stilzwijgende omzetting naar een overeenkomst voor onbepaalde duur slechts toe als de consument het recht krijgt de overeenkomst op ieder moment op te zeggen met een opzegtermijn van maximaal een maand.

hieraan is niet voldaan zodat de overeenkomst niet is omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde duur. u hoeft deze kosten niet te betalen en mag de toezendingen beschouwen als zijnde gratis.

=fightforurright schreef op dinsdag 11 mrt 2014, 16:40: consumwijzer beweert dat dit een negatieve optie is, daarnaast kan een proefabonnement nooit automoatisch verlengt worden.
nee, dat geldt alleen voor kranten, tijdschriften en dagbladen.

=fightforurright schreef op dinsdag 11 mrt 2014, 16:40: dus mijn vraag is nu:
is een bandopname met een op alles’’ja’’ antwoordende persoon voldoende bewijs om voor 4 kwartalen onopzegbaar te verlengen?
dat hangt er vanaf welke vragen er zijn en of er rekening gehouden moet worden met manipulaties. het is niet moeilijk om een ja van u te kopiëren en achter een andere vraag te zetten.