Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fl
flessebon - 10-06-2014 20:16:33
Computers & Telefonie

Walgelijke kpn reclame

U kunt kpn natuurlijk vragen of ze u niet meer willen benaderen.

in theorie kan natuurlijk veel. maar weinig bedrijven zullen u opzettelijk op een smakeloze manier benaderen op zo`n verdrietig moment.

maar ik kan me uw zorgen wel voorstellen. nadat ik de kabelboer met veel moeite had opgezegd kreeg ik een paar keer een aanbieding met de aanhef: aan de nieuwe bewoners van dit adres. sinds kort krijg ik weer persoonlijk gerichte aanbiedingen op mijn adres. nu las ik onlangs toevallig over een bedrijf dat voor 700 aangesloten bedrijven ondermeer n.a.w. gegevens van klanten bijhoudt en ook het laatste moment dat er contact met die klant is geweest. waarschijnlijk heeft de kabelboer daarin gekeken want ze doen weer gepersonaliseerde aanbiedingen.