Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 11-06-2014 13:58:45
Computers & Telefonie

Apple oordopjes

[quote=forever-nl schreef op maandag 9 jun 2014, 11:56]vergeet niet dat het hier om echte apple oordopjes gaat, de kwaliteit wordt ook steeds beter. zeker gezien recentelijk beats by dre is overgenomen. ik vind het sowieso al vreemd dat een apple product überhaupt binnen 10 jaar kapot gaat (beetje ongeloofwaardig verhaal ook). maar met die beats by dr dre oordopjes en hoofdtelefoons heeft apple helemaal topkwaliteit in huis. als het dan toch kapot gaat (zelfs al ligt het vast aan de klant) dan gaat apple vast coulance toepassen en deze oordopjes vervangen door een stel nog veel betere!!

beats by dr.dre is middelmatige kwaliteit voor een high end prijs. nu het door apple over genomen is zullen het witte middelmatige koptelefoons worden voor 2x een high end prijs.

@ ts:
op kabels van koptelefoons (oordopjes) die je bij een ipod/iphone enzo krijgt zit vrijwel nooit garantie. ik zou je aanraden om een goede koptelefoon ( sennheiser, sure, akg, grado, audio technika, en in mindere mate philips of sony te kopen en jezelf en je oren een plezier te doen. (slechte goedkope oordopjes zijn slecht voor je gehoor)

mocht je toch oordopjes willen, neem dan in-ears van sennheiser, klipsch, of een van de andere bovenstaande merken.

bron: ik heb jaren lang koptelefoons, dj apparatuur, instrumenten, high end koptelefoons en andere prof av apparatuur verkocht.