Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

cb
cbo - 15-06-2014 20:26:22
Geldzaken & Recht

Hoe optreden tegen malafide advocaten?

[quote=tijger1 schreef op zondag 15 jun 2014, 14:56]een advocaat kan geen beslag laten leggen. geen nepper maar ook geen echte.

daar komt een rechter aan te pas en een uitspraak en een deurwaarde met een exploit.


dus zij kunnen hun gang helemaal niet gaan.

dat een advocaat geen beslag kan leggen klopt uiteraard, wel kunnen ze uiteraard een deurwaarder inschakelen om dat te doen, hier heb je echter geen advocaat voor nodig, dit kun je zelf ook doen als losse (of volledige) opdracht bij een deurwaarder.

wat je verder zegt lijkt mij niet helemaal te kloppen. vooral gezien het verhaal van ts zo minimaal is is nooit te zeggen om wat voor zaak het gaat. er zijn genoeg gevallen waarbij al sprake is van een executoriale titel en een gang naar de rechter derhalve ook niet nodig is.

ts: als je geen informatie geeft hoe of wat zal je nooit een goede reactie krijgen op wat je vraagt, je vraagstelling is onduidelijk en je casus is al helemaal niet aangegeven. vraag gericht en geef informatie over de situatie (uiteraard geen persoonlijke informatie, maar geef dan in ieder geval een voorbeeldsituatie).