Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

endemion
endemion - 17-06-2014 22:19:03
Computers & Telefonie

2 hotmailadressen ontvangen in een account

@lekkerisdat
juist niet via imap wordt je mail account over alle cliënten gesynchroniseerd. wat je beschrijft is juist het geval bij pop tenzij je expliciet in de instellingen aangeeft dat berichten op de server moeten blijven staan voor x dagen of tot je ze verwijderd.

nog meer voordelen:
- hotmail heeft een verplichte spam filter. de spam map is niet toegankelijk via pop wat je dus verplichte online in te loggen wou je even nagaan of er geen verkeerde dingen als spam werden aangemerkt.
- maak je op verschillende platformen gebruik van 1 en hetzelfde email adres wellicht dus ook via verschillende cliënten. heb je geen gedoe met dat je bv mobiel een aantal reclame mails weggooit maar ze vervolgens als je later achter je pc zit weer opnieuw worden gedownload en gepresenteerd.
- ondersteuning van extra mappen. zo kun je bv mails van bepaalde mensen/instanties in een apart mapje bewaren. welk vervolgens ook op de server komt te staan met dezelfde inhoud. bij pop had je alleen in de cliënt dat mapje dan staan en dus ook enkel lokaal een kopie vd emails in dat mapje.
- maak je gebruik van eenzelfde email adres met meerdere personen krijg je beide hetzelfde te zien en zit je bv geen email te verwerken die de ander ook al heeft verwerkt.