Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 22-06-2014 15:19:49
Auto & Vervoer

Service mediamarktcanon

Beste donkjan,

gekocht is gekocht in een winkel, tenzij er iets van 'ruilen/retourneren binnen 7 dagen' of iets dergelijks op de kassabon staat (en de voorwaarden daar dan weer bij).
maar in de winkel heeft u de frituurpan toch gezien, toch niet gekocht op basis van het plaatje op de doos ?
ik ga er vanuit dat u toch een frituurpan wilt aanschaffen. wellicht kunt u een deal sluiten met media markt zodat men u niet de 10% in rekening brengt als u een andere frituurpan bij hen aanschaft.
even aandringen, maar er valt te pingelen bij media markt.

voor de toekomst wellicht nog een idee. mediamarkt is niet echt mijn winkel, maar het aanbod is wel veel groter dan bij soortgelijke winkels.
niet vaak maar toch met enige regelmaat kom ik er dan ook. in de winkel bekijken we dan wat we willen hebben, hebben we het ook beter voor ogen. de prijs controleer ik dan op de internet site van media markt. als het via de site van media markt goedkoper is dan koop ik het via de site van media markt. de meeste aankopen bij media markt doen we dan ook via hun site omdat het (voor de artikelen van de afgelopen 2 jaar) in ons geval gemiddeld 10% goedkoper was.