Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 22-06-2014 17:28:20
Geldzaken & Recht

Onvoldoende gefrankeerd post geen afzender

[quote=maszi schreef op zondag 22 jun 2014, 09:52]hoi, bedankt allemaal voor jullie antwoorden.
de webshop heet trouwens vetshop.nl en is onderdeel v/d dierenartspraktijk dierenzorggroep.nl te leerdam.
ik heb de assistentes aan de lijn gehad maar ze doen het af met "het paste toch door de brievenbus".
op de e-mails reageren ze niet, ik vind dit schandelijk en heel onprofessioneel. ik wil ze op een klachtensite aanmelden om andere mensen hiervoor te waarschuwen.

weet iemand zo'n klachtensite?

hoe ik het bij de post terug kan krijgen weet ik niet, maar ik weet nu wat ik als brave burger niet meer moet doen!
grappig, van hun site.
lachen hoor, echt...

voorwaarden
toepasselijkheid

deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en diensten van dierenzorggroep lek en linge bij de uitvoering van opdrachten die niet afkomstig zijn van zakelijke klanten of bedrijven. afwijkende en/of aanvullende overeenkomsten moeten uitdrukkelijk schriftelijk zijn bevestigd door dierenzorggroep lek en linge; dit geldt ook wanneer wordt afgezien van de eis tot schriftelijke bevestiging.
levering vindt alleen plaats binnen nederland.


herroepingsrecht

in nederland geldt een wettelijk vastgelegde zichttermijn van 7 werkdagen. binnen deze termijn kunt u de bestelling zonder opgave van redenen annuleren. dit kunt u schriftelijk doen (een e-mailbericht naar info@vetshop.nl is voldoende) of door de producten retour te zenden. retourneer de producten binnen de gestelde termijn aan:

dierenkliniek leerdam
parallelweg 3
4143 la leerdam

zorg ervoor dat het pakket voldoende is gefrankeerd om strafport te voorkomen. mochten de producten beschadigd of gebruikt zijn, dan wordt u daarvoor een wettelijk vastgesteld bedrag in rekening gebracht. u kunt dit voorkomen indien u de producten uitsluitend test zoals u dat in een winkel zou doen, en ongebruikt en in de originele verpakking retourneert.