Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

do
dominic1950 - 23-06-2014 08:09:18
Geldzaken & Recht

Dutch pharma rechtszaak

[quote=zoekster schreef op zondag 22 jun 2014, 20:53]zou u uw caps lock uit kunnen zetten, dit leest nogal vervelend.

als u nooit wat heeft ontvangen hoeft u ook niet te betalen. heeft u die bedragen gestorneerd? dat wil zeggen terug laten boeken bij uw bank?

die rechtszaken dateren allemaal van zo'n 8 jaar geleden.

wat ik u aanraad is om deze week bij het juridisch loket langs te gaan, of even te bellen.
klik https://www.juridischloket.nl/">hier
dan kunt u rustig uw situatie uitleggen en helpen ze u wel verder.

ik blijf het "rondbazuinen". dp én certin hebben "geen poot om op te staan". dát weten ze donders goed. vandaar dat er slechts dreigementen zijn. mensen die daarvoor geveolig zijn maken ze slachtoffer van hun schandalige praktijken.

hier past slechts verzet. betaal niet, nooit niet (zeker niet voor wat je niet óf onterecht is toegezonden). is er onterecht een incassomachtiging gebruikt : laat je bank direct storneren en de machtiging blokkeren. er is nog nooit een recente dp / certin rechtszaak geweest. was dat maar zo , want dan was er óók het bewijs dat e.e.a. niet deugt. i rest my case ...