Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

forever-nl
forever-nl - 24-06-2014 03:55:34
Computers & Telefonie

Opnemen van you-tube

Gezien ik de link naar deze website heb geplaatst en uiteraard niet verantwoordelijk wil zijn voor schade aan andersmans computer, ook niet indirect, ben ik nog even op onderzoek uitgegaan om te kijken hoe het zit.

de siteadvisor plugin van mcafee komt ook bij mij met een melding, ik weet niet meer precies welke. momenteel lijkt siteadvisor niet goed te werken maar de melding die ik gisteren zag was niet erg veelzeggend. ook viel mij op dat het hoofd domein volgens siteadvisor gewoon veilig is en enkel de /nl/ map een melding geeft.

ik heb de website ook zelf nog even door https://safeweb.norton.com/report/show?url=clipconverter.cc">norton safe web gehaald, die aangeeft dat het veilig is. de https://www.mywot.com/en/scorecard/clipconverter.cc">web of trust plugin voor firefox heeft enkel positieve reviews over het domein. en http://www.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=clipconverter.cc/nl/">google safe browsing geeft ook aan dat het allemaal veilig is.

tot slot ben ik nog even een flimpje gaan downloaden via de clip converter en ik krijg gewoon het filmpje aangeboden per download zonder dat mijn virus scanner gaat rinkelen.

mocht er in de toekomst iets aan de hand zijn en het is min of meer concreet dan zou ik het even melden bij de redactie via de 'waarschuw redactie' knop boven het bericht. een berichtje om te waarschuwen kan ook goed zijn, omdat de redactie uiteraard niet 24/7 actief is. maar zoals het nu gaat vind ik jammer van de goede sfeer die hier over het algemeen heerst.

en voor vr1944, ik snap niet wat er mis gaat bij jou. uiteraard lastig te beoordelen via een ander scherm maar het zou niet kunnen zijn dat je al besmet was voor het bezoek aan deze website?