Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

forever-nl
forever-nl - 24-06-2014 10:11:27
Huishouden & Energie

Ikea banken bij grof vuil na 6 maanden

@marcel75: mogelijk belde ik met te hoge verwachtingen in mijn achterhoofd. uiteraard begrijp ik dat ze niet zelf twee gloednieuwe banken gaan opofferen. maar bij een product waarvan er duizenden over de toonbank gaan had ik het idee dat nalevering van de kussens wel mogelijk zou zijn.

@tijger1: ik zal kijken of er via een stofferingsbedrijf wat mogelijk is. ik denk wel dat het lastig gaat worden omdat de kussens vrij nauw in de bank moeten passen. ook vraag ik mij af wat voor kosten daar tegenover staan. is het realistisch of kan ik na zo'n bedrijf gebeld te hebben al oren flapperend over de tarieven alsnog de banken bij het grof vuil zetten...

@zoekster: ik hoopte dat ze de kussens konden leveren met mijn nieuwe bestelling. ben nu teleurgesteld, mogelijk deels door mijn eigen te hoge verwachtingen, dus nee dan ga ik niet zomaar weer €1500 uitgeven.