Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kathy1978
kathy1978 - 24-06-2014 13:21:42
Computers & Telefonie

Leaseweb hosting en wet van dam

Zoekster,
goeie vraag. de bedoeling was dat ik hier een webwinkel op zou starten. nooit verder gegaan dat een hobbymatige ontwerpfase en dan ook in ruwe fase. is ook nooit geld mee verdient. de kvk die ik nu heb is voor een heel andere type onderneming. ik was toen gewoon aan het kijken of ik zo iets zelf kon ontwerpen met een sjabloontje. het kvk nummer wat ik heb is pas sinds ongeveer 2jaar en compleet niet gelinkt aan dat website project.
die website kan je hooguit beschouwen als een knullig particulier hobbymatig idee waaruit misschien een webwinkel valt te runnen. kwam er als snel achter dat andere zaken meer prio hadden en er is al jaren niets meer meegedaan alleen werd het steeds verlengd en ben ik dat helemaal vergeten. er is nooit meegehandeld, ook niet via andere kanalen, nooit wat verkocht, behalve met een website klooien is er nooit wat gebeurd. er zat zelfs geen ideal, paypal of een bankrekeningnummer op voor betalingen. elke particulier die zelf een webwinkeltje begint te bouwen is dan toch nog niet gelijk een bedrijf.