Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kathy1978
kathy1978 - 24-06-2014 17:57:56
Computers & Telefonie

Leaseweb hosting en wet van dam

Ja, leuk konijn, dat was mijn franse hangoor bob in zijn jonge jaren. eigenwijs en gek konijn was dat. helaas is hij overleden. hij was ruim 6kg. op de foto is hij pas een maand of 3.

ik ben op advies van jullie naar het juridisch loket geweest. ik heb de overeenkomsten erbij gepakt. op allen staat in ieder geval particulier aangevinkt. er staat geen bedrijfsnaam. ze gaan het daar bekijken. ze hebben ook mijn website gezien. in ieder geval was het niet gelijk stellig nee. je kan ook niets bestellen. het is de standaard layout van een website. je kan wel willen bestellen maar uiteindelijk is er geen rekeningnummer etc. ze gaan daar kijken hoe de wet van dam is gedefinieerd.

ben best benieuwd hoe dit verder gaat. als het nee is betekent dat iedereen die ook maar denkt een webwinkeltje te gaan ontwikkelen en een beetje aan het knutselen is in zijn vrije tijd dus gelijk als bedrijf gezien wordt en dan consument af is.

hoi tijger,
ik heb geen bezwaar tegen het automatisch verlengen alleen tegen het feit dat ze het nu niet binnen 30 dagen willen stoppen en het tot volgend jaar willen laten doorgaan omdat ik niet voor 1 mei gemeld heb dat ik wil stoppen. daar zit mijn bezwaar.
goedkopewebhoster die stopt automatisch als je niks laat weten en zet dan de website op grijs zegmaar en dan heb je nog geloof ik 30 dagen om alsnog te zeggen ik wil door en laat je dan niks weten vervalt alles. zij krijgen dan van mij dus elk jaar een actieve ja ik wil nog een jaar te horen. dan is er geen twijfel.

wordt zeker vervolgd.