Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kathy1978
kathy1978 - 25-06-2014 10:56:21
Computers & Telefonie

Leaseweb hosting en wet van dam

Hallo iedereen,
vervolg op leaseweb. juridisch loket is het nog aan het uitzoeken maar leaseweb is bezweken onder mijn druk, nadat ik ook de link van hierboven nog eens doorgestuurd heb hihi. ik heb een credit invoice gekregen van 115euro. ik denk dat ze er geen zin meer in hadden. voor mij is 115 euro een hoop geld op dit moment en het liep al veels te lang door.
aan de data is te zien 1/6 2014 tot volgend jaar 2015, maar er staat dat het de andere invoice opheft en dat er geen uitstaande betalingen zijn. yeah.
ik wacht nog even op het antwoord van het juridisch loket want ik wil toch wel graag hun standpunt. lijkt me goed hoe hun dit beoordelen. kunnen we later als kassa forumleden ons voordeel weer mee doen. het schijnt dat kleine zzp-ers / freelancers ook deels onder de wet van dam kunnen vallen. ben benieuwd waar de grens ligt.