Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 29-06-2014 13:08:23
Elektronica & TV

Philips senseo apparaat defect

Je bent 1 van de velen, die van mij deed dit ook en even later al helemaal niks meer, en ook net na de 2 jaar.
heb al helemaal geen moeite meer gedaan en gewoon nooit geen senseo meer.
maar goed, bij anderen zal die het veel langer volhouden.
bij mij ging het om de hd-7825.
genoeg te lezen op kieskeurig en andere fora.

jouw probleem.
quote:

gaat uw senseo bij het zetten van een of twee koppen koffie na één á twee seconden uit, of is de koffie niet heet, dan is de oorzaak de elektronica op de printplaat.

bent u handig, dan kunt u het probleem ook zelf oplossen als u de elco van 470uf 16 volt vervangt met een zwaardere elco van 680uf en de blok condensator vervangt door een verbetert type van 0,47uf of de triac. wij horen goede resultaten van klanten.

lees hier-> http://www.onderdelensenseo.nl/tips-en-veelgestelde-vragen/949/printplaat-reparatie.html">printplaat reparatie

als je in de buurt van delft woont kun je hem laten maken door jan breumelhof, kost niet veel, anders opsturen dan komen de verzendkosten er nog bij.