Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 02-07-2014 13:35:53
Vrije tijd & Tuin

Stalling boot.

Liggeld, ook bij een vereniging, wordt normaal gesproken per jaar betaald. in de meeste havens van 1 april t/m 31 maart, maar bij sommige ook per kalenderjaar. dus als het bij uw vereniging per kalenderjaar gaat hebt u geen recht op geld terug. u had aan de vereniging kunnen vragen of de boot met een nieuwe eigenaar het jaar uit nog mocht blijven liggen, maar daar staan vaak voorwaarden over opgenomen in het reglement. de koper kan dus niet zomaar blijven liggen.

maar u bent al 10 jaar lid en er zal in die tussentijd toch wel vaker een boot van eigenaar gewisseld kunnen zijn? dan had u de gang van zaken kunnen weten. of de statuten en het reglement lezen, wil ook nog weleens inzicht geven.