Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kaasbroodje
kaasbroodje - 06-07-2014 15:04:48
Auto & Vervoer

Levensduur auto accu verlengen.

Als u één keer in de 2 maanden een stukje rijft ( 30 minuten is vaak meer dan voldoende ) dan laad de accu ook weer helemaal op. het starten kost namelijk ook niet veel energie, dus ook voor korte stukjes kan het geen groot kwaad.

ik denk dat u meer geld kwijt bent aan een druppel lader dan eens in de zoveel tijd een beetje benzine vanwege een iets grotere ronde. veel korte stukjes rijden is in verhouding schadelijker, maar omdat u minder rijdt heeft u netto toch minder kosten, een vervangende accu is overigens ook niet heel duur, dus mocht de accu het in combinatie met leeftijd begeven dan is deze zo vervangen.

maakt u zich toch zorgen? gewoon een paar keer laten lenen door een goede vriend, dan krijgt de auto toch zijn beweging. let op, een tijdelijke periode van enkele maanden weinig gebruik kan echt helemaal geen kwaad, wanneer dit meer dan een jaar is zou u zich zorgen kunnen maken.