Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kr
kritisch - 05-09-2005 19:37:57
Garantie & Verzekeringen

Hondenverzekering

ben het niet eens met zadinia. zie hier onder + het is niet waar dat je steeds meer voor je hond gaat betalen! waar je in begint (met een pup het laagste tarief) daar blijft de hond in zo lang je dier er verzekerd blijft. dus ook al wordt de hond 15 jaar dan nog betaal je altijd het pup-tarief!


zelf heb ik (al jaren actief in de hondenafrichting) al jaren voor onze beide dh een verzekering lopen bij dier en zorg. wij hebben de ongevallen+ziektekostenverzekering!


wat wordt er vergoed, alles behalve... standaard dingen als je een dier hebt die gezond is. dus geen vergoeding voor: inentingen, vlooien- wormenbestrijding etc. geen erfelijke dingen zoals hd echter wel de diagnose stelling etc.  dus simpel gezegt heb je een gezonde hond die nooit iets heeft, is dit veel te duur. krijgt je hond echter een keer echt iets dan lopen de da-rekeningen snel hard op. eigen risico is geloof ik 20%.  


dus wat de rest ook zegt kijk eens goed door de voorwaarden en naar je eigen portemonnee... en beslis dan. denk er aan dat je op een dier voortaan wettelijke gezien 1 jaar garantie hebt!!! dus als je het bij een goede fokker koopt kun je buiten gewone kosten verhalen op die fokker.


tip koop een pup via de ras vereniging als je toch een ras wilt!


suc6 ermee. joyce