Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ri
riave - 06-09-2005 00:22:23
Garantie & Verzekeringen

Hondenverzekering

[quote]
wat wordt er vergoed, alles behalve... standaard dingen als je een dier hebt die gezond is. dus geen vergoeding voor: inentingen, vlooien- wormenbestrijding etc. geen erfelijke dingen zoals hd echter wel de diagnose stelling etc.  dus simpel gezegt heb je een gezonde hond die nooit iets heeft, is dit veel te duur. krijgt je hond echter een keer echt iets dan lopen de da-rekeningen snel hard op. eigen risico is geloof ik 20%.


hier klopt het niet helemaal (is mijn ervaring). ik ben bij dier en zorg verzekerd voor mijn duitse herder. ze kwam van een boerderij af toen ze 6 jaar was. ik mocht haar al toen de verzekering in ging al laten steriliseren wat mij 50% in de kosten scheelde, kreeg 155 euro terug. ik heb haar naderhand vanwege pijnklachten bij scherpe draaien maken laten bekijken,foto gemaakt... artrose. de consultkosten kreeg ik wel vergoed maar niet de foto. eigen risico is idd 20% van de kosten. een andere keer had ze darmontsteking,kreeg ik 80% vergoed. ik ben blij dat ik de verzekering heb :)


mijn vorige honden waren niet verzekerd. maar iedereen moet voor zichzelf beslissen of een verzekering 'nut heeft' of dat je elke maand geld opzij legt.


doeg