Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sc
scontra - 14-07-2014 15:19:09
Auto & Vervoer

Levensduur auto accu verlengen.

Naar aanleiding van het defect raken van de accu is mijn auto door de dealer gecontroleerd op lekstroom en dat is niet geconstateerd. alle lampjes, zoals in de kofferbak, onderzijde portieren, dashboardkastje etc. zijn uit als ze uit moeten zijn.
zelf zet ik apparaten zoals de airco en de verlichting handmatig uit, hoewel dat automatisch ook kan, zodat ze bij het starten niet automatisch aangaan.
de accu die er het laatst is uitgegaan was van een ondoorzichtige wit kunststoffen materiaal gemaakt. na het defect gaan waren de platen (rastervormig) echter door de behuizing heen zichtbaar wat volgens de monteur zeer ongebruikelijk is..
de accu is 12v - 72 ah. en ik vraag mij nu af, afgaande op alle opmerkingen/aanbevelingen welk type acculader ik het beste zou kunnen gebruiken en of deze dan ook voor langere tijd aangesloten kan blijven (minimaal 10 dgn.)

vr.gr. scontra