Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 15-07-2014 12:07:52
Computers & Telefonie

Telefoon misbruik

Beste merlijn@ dit is een al geruime tijd bekend probleem. een al eerder hier voorbijgekomen remedie: telefoon naast de haak leggen dus niet opleggen. dat betekent dat de ongewenste beller wel telefoonkosten blijft maken.
een andere remedie is, ook zelf al eens een keer toegepast: net doen of je meewerkt en lang aan de praat blijven. let dan op de reactie als de persoon aan de andere kant ontdekt dat die belazert wordt. ook dan is het afgelopen.

en; zolang u niets doet op uw computer dat men graag wil kan er niets gebeuren. microsoft belt niet.
er wordt overigens soms ook gebeld over z.g. problemen met programma's van andere leveranciers (die je soms niet eens hebt.

vergelijk dat met bijv. phishing e-mails van een bank (ook z.g.) die je zelf niet eens hebt.

maar herhaald: het feit dat de beller op kosten wordt gejaagd door handelen als bovengenoemd vindt men niet leuk en levert zelfs soms een scheldpartij op, zeker als je dan ook nog meldt dat je het een en ander hebt opgenomen.