Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

domantwoord
domantwoord - 16-07-2014 11:55:03
Geldzaken & Recht

Krijg steeds geld van bedrijven

[quote=boppe1943 schreef op dinsdag 15 jul 2014, 20:10]wat een gedoe. heeft u uw bank hierover ingelicht? hadden zij advies? de bank gaat dit probleem zeker niet oplossen hè?
u zou kunnen overwegen om het geld voortaan niet terug te storten. wel de bedragen goed bijhouden natuurlijk. op zeker moment zal de boel wel in beweging komen. iemand heeft geld tegoed, maar krijgt het niet. die zal zich beklagen bij de debiteur, die geeft aan dat hij betaald heeft, gaat dingen na en komt achter de fout. men zal u dan moeten vragen of u het geld wilt terug storten. dan kunt u meteen orde op zaken laten stellen. wel raar dat u dit telkens overkomt, hoewel u elk jaar een nieuw rekeningnummer heeft. over gedoe gesproken.

waar staat dat ts elk jaar een nieuw rekeningnummer heeft???