Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 16-07-2014 15:14:44
Geldzaken & Recht

Krijg steeds geld van bedrijven

@domantwoord

nog even een toelichting. om medewerking van de bank te verkrijgen is het in ieder geval belangrijk dat men min of meer kan aantonen dat het een onverschuldigde betaling betreft. een verkeerd nummer bij een naam is daarvoor niet voldoende.

het is daarom belangrijk dat als men een overschrijving doet ook de reden te vermelden.

bijvoorbeeld: als ik aan mijn broer een bedrag zou overmaken voor zijn verjaardag, en het nummer dat ik invoer is bijvoorbeeld van de nuon, dan zegt de bank jammer dan, maar als ik bij mededelingen "verjaardag" heb ingetikt, is dat tov de nuon niet echt logisch en werkt de bank wel mee.


niet dat dat mij zou overkomen, want ik heb een adresboek met namen en nummers en naar mijn broer ga ik toe met zijn verjaardag.;-) maar kan nuttig zijn bij vreemden.