Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 17-07-2014 21:30:16
Geldzaken & Recht

Krijg steeds geld van bedrijven

[quote=avhelvoort schreef op donderdag 17 jul 2014, 20:09][quote=diumenge schreef op donderdag 17 jul 2014, 20:07]dan verreken je dat als je moet gaan terugbetalen ;-)want je ehbt toch niks anders te doen om dat allemaal bij te houden.
ik denk dat het best een lastige situatie is en dat het misschien inderdaad makkelijker is om een ander rekening nummer aan te vragen, maar daar voor moet je ook wel iedereen (ook bedrijven) op de hoogte brengen van de verandering.

nee hoor, je kan immers nog een ander rekening nummer aanvragen. nu niet perse voor dit geval, maar het kan best als extra gebruikt worden zonder je oude nummer op te geven. hoef je het ook aan niemand door te geven.