Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wa
warmenhj - 25-07-2014 13:52:35
Vrije tijd & Tuin

Welke datingsites zijn goed?

Veel reacties hebben niet zelf ervaring. e matching is een redelijke goede site. als je wat wilt kost dat geld. zelfs buro's voor persoonlijke bemiddeling vragen veel meer zonder garanties.
een helder profiel dwz je eigen beschrijving en wat je zoekt is belangrijk. doe er een foto bij en reacties zonder foto 's niet op ingaan vermeldt dat duidelijk. let op je eigen zoekcriteria daarmee is een1e filter ingebracht.
mijn ervaring is dat lang mailen en daarna bellen wel leuk is maar teleurstellend uitpakt het gaat om de 3e dimensie elkaar zien en ervaren. doe je zelf geheimzinnig dan trek je dat ook aan openheid en ontvankelijkheid is het beste gereedschap, ga op je gevoel af, je intuïtie is je beste kompas. weet daarom goed wat je wel of niet wil.
en nog belangrijker heb geduld, het laat zich niet afdwingen. ongeduldigen vallen al direct af.
gezond verstand en zelfvertrouwen, het gaat je lukken. de naald in de hooiberg. suc6!