Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wildy
wildy - 25-07-2014 14:49:56
Vrije tijd & Tuin

Welke datingsites zijn goed?

Opvallend in de reacties is het minderwaardig afgeven op de mannen wereld ( walgelijk ). vermoedelijk vinden deze mensen zichzelf uniek o.i.d ( naar sex hunkerende en kwijlende oude mannekes ) neem van mij aan, dat er in de vrouwen-wereld ergere types rondlopen.
sneeuwwitje is 61 jaar en weet beslist, waar abraham de mosterd haalt. natuurlijk heeft ze een giga job te doen en is alleen gebaat met mensen, die haar een goeie oplossing geven.
zelf heb ik dit als man ook meegemaakt en was dolblij, toen ik een juiste ( voor mij ) partner trof. ( geen kwijl ooit bij de mannen gezien )

mijn advies, net als 'n aantal andere reflectanten, ga er op uit, probeer zoveel mogelijk mensen te ontmoeten, de aanhouder wint.

wens je veel geluk en 'n aardige kerel.