Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

who cares
who cares - 25-07-2014 17:43:40
Huishouden & Energie

Hoe krijg ik mijn handen weer schoon?

[quote=tenormin schreef op vrijdag 25 jul 2014, 15:08][quote=who cares schreef op vrijdag 25 jul 2014, 15:00]ik zit me wel eens af te vragen ,waarom stelt men hier vragen bv hoe krijg je je handen schoon, hoe kregen mensen hun handen schoon toe er nog geen internet bestond , toen moest men nadenken en probeerde men van alles ,laat je gezond verstand werken en vindt zelf een oplossing tenzij het ingewikkeld wordt dat kan ik me er iets bij voorstellen ,stel niet meer van die domme vragen maar gebruik je hersenen ,die heb je tenslotte niets voor niets gekregen of die holte moet helemaal leeg zijn tja dan houdt het op.

helemaal waar hoor, vroeger was er geen internet en toch kregen we van alles voor elkaar. nu bestaat er internet en krijgen we ook van alles voor elkaar, n.l. fora waarbij men vragen kan stellen en antwoorden op krijgt. je kan natuurlijk ook google gebruiken: staan ook antwoorden. anders kunnen de fora ook verdwijnen. dus, als u alles maar dom vind, hersenloos, begrijp ik überhaupt niet waarom u de moeite neemt te antwoorden, d.w.z. alleen maar uw mening te ventileren.

ik vind natuurlijk niet alles dom en hersenloos, er zitten veel vragen tussen die best zinnig zijn en ook zinnige antwoorden, ik doel alleen op een vraag ,met de strekking van ,,hoe krijg ik mijn handen schoon,ik kan wel honderd manieren bedenken,voor de rest ,,respect,, voor iedereen.