Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

se
servicedesk - 25-07-2014 19:38:55
Vakantie & Reizen

Klacht vakantieveilingen / hotelpas

Beste mevrouw rus,

u heeft inmiddels ook per mail gereageerd. wij vinden het erg vervelend voor u dat u niet het gewenste hotel kunt boeken. ik heb uw gegevens nagekeken en zie dat u bij de veiling heeft gekozen voor de korting hotels:
'5 daagse vakantie in duitsland met een korting tot 50% op de normale prijs’.
u refereert echter aan een gratis hotel in bollendorf.
hoewel wij een aantal hotels met korting in de regio aanbieden staat dit hotel en de plaats bollendorf niet bij onze korting hotels vermeld, doch alleen bij de gratis hotels. hier heeft u echter niet op geboden.
wel hebben wij u tijdens het activeren van uw gewonnen voucher de mogelijkheid geboden om ook de gratis hotels te kunnen boeken. dit tegen een geringe bijbetaling.
hier bent u niet op ingegaan. mocht u dat alsnog willen dan kunt u inloggen in uw persoonlijke account en dit alsnog bestellen. ik heb in uw account hierin voor u een uitzondering gemaakt.
daarna kunt u het gewenste hotel alsnog boeken. let wel op dat de reserveringen op basis van beschikbaarheid zijn. ik hoop dat ik uw probleem op deze wijze naar tevredenheid heb opgelost.
mocht u desondanks nog vragen hebben dan verzoek ik u om een mailbericht te sturen naar onze klantenservice omdat wij dit forum niet regelmatig bezoeken.
met vriendelijke groet,
petra wijnen
klantenservice