Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kaasbroodje
kaasbroodje - 31-07-2014 12:28:38
Huishouden & Energie

Airco

[quote=czar schreef op donderdag 31 jul 2014, 09:30][quote=aurora1 schreef op donderdag 31 jul 2014, 02:48]voor nog wat algemene informatie: https://www.karwei.nl/alles-over-de-airco">klik hier en voor een verrijdbare airco zonder slang

letterlijke tekst van de advertentie: "9000 btu mobiele airco. inclusief raamvuller, thermostaat, afstandsbediening, afvoerbuis, wielen."

afvoerbuis en raamvuller!
is dat wel een airco zonder slang?
antwoord: natuurlijk niet, want airco's zonder slang bestaan helemaal niet en al helemaal niet bij de gamma!


soms begrijpen mensen nu eenmaal niet dat energie niet zomaar verdwijnt, maar dat het ergens naar toe moet.

zoals je al zegt, voeg je warmte toe ( meestal 1kwh energie ) die dan de warmte ( bij mijn airco 3kwh ) verplaatst. best effecient voor een airco met slang :p

er zijn wel airco's zonder slang naar buiten, maar deze zijn zeer ingewikkeld aansluiten omdat ze kraanwater gebruiken voor hun warmte afvoer. ook geen aanrader!