Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

je
jeremay - 31-07-2014 15:21:19
Voeding & Gezondheid

Heeft iemand ervaring met 6 maanden beugels

Als je tanden al vrijwel recht staan kan het mss, maar als het te scheef is kan dat niet. dan duurt het echt wel 2 jaar, mss iets minder.
ik heb zelf een 6-maanden traject gehad. maar na 6 maanden moesten het er toch maar 9 worden of wellicht een jaar. het stond niet extreem scheef 'to begin with', en ik zag eigenlijk amper verbetering. ik vond 6 maanden al lang (wilde eigenlijk echt geen beugel), maar ik wilde er echt niet langer mee lopen. ik moest ook steeds terugkomen. ik heb toen gezegd dat ik een andere oplossing wilde. via mijn tandarts ben ik toen terecht gekomen bij een bekende van hem die in een tandartspraktijk werkt in amsterdam die facings doet. daarmee kunnen ze dus ook tanden rechtzetten, althans het lijkt of het recht staat maar er wordt dus niet tegen je tanden 'geduwd' om ze goed te krijgen.
daar hebben ze goed naar mijn gebit gekeken en geconcludeerd dat het prima kon. toen heb ik het daar laten doen.
dat kan dus ook. ben nog steeds erg blij ermee.