Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lekkerisdat
lekkerisdat - 04-08-2014 18:29:19
Computers & Telefonie

Goedkoop internet studentenkamer?

[quote=diumenge schreef op maandag 4 aug 2014, 17:57][quote=1paul schreef op maandag 4 aug 2014, 14:48]je zoon kan dan dit wachtwoord op zijn telefoon instellen en daarmee een hotspot creƫren om op zijn laptop aan te sluitenlekker omslachtig, je kan via een hotspot direct via wifi contact maken hoor.
inderdaad nog afgezien van het feit dat het onmogelijk is wat diumenge beschrijft (voordat iemand roept maar lekkerisdat je kraamt onzin uit, probeer het eerst zelf even).

[quote=wimmi20 schreef op maandag 4 aug 2014, 18:16]
heeft u wel een aansluiting, maar u heeft geen telefonie abo, dan betaalt u een vergoeding extra aan uw provider.
neem even zelf de moeite om naar telefort.nl te gaan en doe net alsof je daar 'n internet abonnement wil nemen, misschien dat dat jou wel op andere gedachte brengt.
ook al heb je geen telefonie abonnement bij kpn (anno 2014 zou je gek zijn om dat wel te doen) dan blijft het in het genoemde voorbeeld gewoon 22 euro per maand, niets extra's.