Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 05-08-2014 09:17:02
Computers & Telefonie

Goedkoop internet studentenkamer?

[quote=lekkerisdat schreef op maandag 4 aug 2014, 18:29][quote=diumenge schreef op maandag 4 aug 2014, 17:57][quote=1paul schreef op maandag 4 aug 2014, 14:48]je zoon kan dan dit wachtwoord op zijn telefoon instellen en daarmee een hotspot creƫren om op zijn laptop aan te sluitenlekker omslachtig, je kan via een hotspot direct via wifi contact maken hoor.
inderdaad nog afgezien van het feit dat het onmogelijk is wat diumenge beschrijft (voordat iemand roept maar lekkerisdat je kraamt onzin uit, probeer het eerst zelf even).


omdat jij het blijkbaar niet kan en liever misterieus doet zal ik het maak uitleggen:

je kan de wifi antenne in je telefoon niet gebruiken om een wifi hotspot signaal te ontvangen en tegelijkertijd een wifi hotspot uit te zenden.


[quote=1953 schreef op dinsdag 5 aug 2014, 03:32]

en wie wordt de kop van jut voor het afsluiten van het abonnement? wie draait op voor het abonnementsgeld als de rest de handen van aftrekt? mooi streven!

tenzij je met een groep internationale studenten in je huis zit moet dit echt geen probleem zijn.
er is altijd wel iemand die er al even woont en ook nog even moet, die die taak op zich wil nemen. iedereen die in het huis komt wonen moet toch internet hebben en kan dan bij deze persoon terecht voor het wachtwoord.

mocht je dit niet willen dan zal de huiseigenaar ook geen slechte optie zijn om een abbo op zich te nemen.