Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zu
zucht13 - 06-08-2014 13:06:32
Auto & Vervoer

Iwvmaa.nl

[quote=service iwvmaa schreef op dinsdag 5 aug 2014, 15:23]beste zucht 13,

het spijt me te horen dat je geen vertrouwen hebt in de overeenkomst die je via ikwilvanmijnautoaf.nl hebt afgesloten.
het aanbieden van je auto op onze site is kosteloos en vrijblijvend. wel is het zo dat wanneer je akkoord gaat met een bod, er een bindende overeenkomst ontstaat. in deze overeenkomst staan de rechten en plichten van zowel de verkoper als ook de koper. natuurlijk dienen ook beide partijen zich hieraan te houden. in de praktijk houdt dat in dat de verkoper verplicht is de auto aan de koper te leveren en de koper dient de afgesproken koopsom te betalen. deze koopsom dient hij ook per direct te voldoen. afhankelijk van de hoogte van het bedrag zal het zijn via directe overboeking of contant. het spreekt voor zich dat de koper mag controleren of de staat van de auto zo is als door de verkoper omschreven. is hij van mening dat de auto niet is als omschreven, mag hij hiervoor zijn bieding aanpassen. het is dan geheel aan de verkoper om hier wel of niet mee akkoord te gaan. in de meeste gevallen komen koper en verkoper er samen wel uit. is dat niet zo dan vervalt de overeenkomst en zijn er geen kosten voor de verkoper. wij zullen dan onze uiterste best doen om je auto, voor een vergelijkbaar bod aan een andere koper te verkopen. op basis van de gewijzigde omschrijving.
mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, of ruggespraak willen houden tijdens de overdracht, we zijn iedere dag tot 22 uur bereikbaar op 053-7600027. we helpen je graag!

met vriendelijke groet
team klantenservice - ikwilvanmijnautoaf.nl


als pietje klaasje niet vertrouwd met zaken doen, is pietje toch gek als hij toch zaken doet!!