Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Jonne11
Jonne11 - 06-08-2014 19:21:57
Computers & Telefonie

Goedkoop internet studentenkamer?

Hoi allemaal,

net weer terug van een middag klussen. wij hebben zelf abo bij ziggo en hebben de laptop van mijn zoon aangemeld voor de hotspots. volgens de site van ziggo zouden er genoeg van die hotspots in zijn buurt zitten. we hebben zijn laptop mee genomen om te proberen maar het rare is nu dat hij bijna vol bereik met zijn laptop heeft maar dat het internet ontzettend traag is. duurt echt minuten voordat een pagina geladen is. zouden we daar nog iets aan kunnen doen?


@czar, je hebt gelijk over het feit dat hij van te voren had moeten informeren of er internet aanwezig was. maar ja, dat is helaas achteraf. een evt. abo op zijn naam gaat niet lukken. dan krijgt hij de rekening en moet hij maar hopen dat de rest op tijd hun deel betaalt. en de hele rekening is teveel voor hem.