Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 07-08-2014 22:49:54
Computers & Telefonie

Goedkoop internet studentenkamer?

[quote=mariken7 schreef op donderdag 7 aug 2014, 20:49]
verder doen jij en wimmie20 erg lakoniek over de financien. tenslotte kunnen jullie niet in mijn portemonnee kijken en niet in die van mijn zoon.
ik heb twee banen, werk me rot maar kan zelf nauwelijks rondkomen. dus nee, ik kan geen geld missen, zelfs niet om mijn eigen zoon te helpen. is al klote genoeg.


het klopt natuurlijk dat wij heel moeilijk uw situatie kunnen beoordelen.
dat is echter wederzijds, u kunt ook mijn situatie niet beoordelen. ik heb ook heel wat meegemaakt, daar kan ik een boek over schrijven. doe je wel levens-ervaring mee op.

ik heb al aangegeven dat ik een risico nam met mijn reactie en het geen reactie meer was op uw vraag. alsnog excuses daarvoor.

toch blijft het me bezig houden.
heeft uw zoon een mobiel abonnement?
het zou kunnen dat dat abonnement best wat kost per maand. misschien wel net zo veel als een internetverbinding. zelf zou ik dan kiezen voor een internet-abonnement, mobiel verkeer gaat immers ook gewoon over internet. om te kunnen bellen zou ik dan zelf een sip-account regelen en dat in mijn router instellen. goedkope (gratis) sip-accounts zijn te regelen via bijv. voipbuster.
als je veel naar mobiel belt heb je daar overigens niets aan, naar vaste nummers is vrijwel gratis. zelf bel ik zelden, doe alles via mail.
pc-naar-pc ommuniceren via skype is gratis en je hebt er nog beeld bij ook.

kortom, het blijft een kwestie van keuzes maken binnen je mogelijkheden.