Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dutch1
dutch1 - 08-08-2014 09:18:56
Huishouden & Energie

Is budget energie betrouwbaar?

Dag allemaal,

allereerst nogmaals dank voor het mee denken.
inmiddels nog geen vernietiging van de informatie, wel een nieuwe rekening gekregen met een fae-adres en nummer aan mijn mail gestuurd.
wederom gebeld en die duizend excuses

voor tot15karakters: wat je zegt over de goedkoopste is niet helemaal juist:
als je een groot gezin hebt en er veel haar onder de douche wordt gewassen dan is het antwoord ja, maar dan kun je ook b.v. de nem nemen, echter wanneer je met beiden bent gaan de vaste kosten meetellen en dan krijg je een andere becijfering, dan plots gaat b.v. het vastrecht mede bepalen of iets goedkoop is ja of nee. en blijken de ""goedkopen"" helemaal niet zo goedkoop.

kortom ik pleit al jaren voor een totaalprijs per kwh en per m3. all inclusief en dan zonder de extra 100 euro die je krijgt maar meestal zelf in de gaten moet houden of die werkelijk is overgemaakt.
helaas is het nog niet zover. dan is er wel echte duidelijkheid voor de consument. ik zit nu bij elektrabel, maar het contract loopt begin volgend jaar af. ik bel met hen als er weer een z.g. nieuw aanbod komt en vraag hen met mij vast te stellen of het nieuwe aanbod van een energiecollectief echt goedkoper is.
plaats, tijd en duur van het al of niet afgesloten contract blijkt dan weer elke keer bepalend en is het z.g. goedkope niet altijd zo goedkoop.

dutch