Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 08-08-2014 09:59:14
Auto & Vervoer

Nieuwe [edit redactie]organisatie: webuyanycar

Om aan te geven hoe onbetrouwbaar 'ikwilvanmijnautoaf.nl' (van dealerdirect) is:

op 6 augustus j.l. stond op de site van hun nog (uitgebreid) aangegeven (bij de algemene vooraarden) dat zij lid waren van www.thuiswinkel.org.

de letterlijke tekst op 6 augustus j.l. was:
"dat onze klanten tevreden zijn en veilig online zaken kunnen doen, is erg belangrijk voor ons. om dit te ondersteunen zijn wij lid van de nederlandse thuiswinkel organisatie, ook wel thuiswinkel.org genoemd. door dit lidmaatschap ben jij ervan verzekerd dat ikwilvanmijnautoaf.nl zich houdt aan de gedragsregels en uiteraard aan de nederlandse wetgeving. het waarborg garandeert dat onze website jou een veilige omgeving biedt en waarvan de algemene voorwaarden overeenkomen met de algemene voorwaarden van de consumentenbond. dit conform de voorwaarden van thuiswinkel.org"

omdat zij niet op de ledenlijst stonden van thuiswinkel.org, heb ik thuiswinkel.org hiervan op de hoogte gesteld. onder druk van thuiswinkel.org hebben zij alle tekst, m.b.t. thuiswinkel.org, moeten verwijderen.

nog een voorbeeld hoe dat dit clubje werkt, zie: http://www.eerstehulpbijrecht.nl/recht-in-de-regio/uitzending-gemist/krijgt-de-autoverkoper-winst-onverwachte-kosten">recht in de regio

daarbij kan ik mij niet geheel aan de indruk onttrekken, dat men de autohandelaar wel erg goed kent en ook nog partij kiest voor die autohandelaar.

uiteindelijk heeft ikwilvanmijnautoaf.nl bakzeil moeten halen, dus ongelijk gekregen.

dus: laat u door hen nooit overbluffen. beter nog om nooit zaken met hen te doen.
u krijgt veelal te maken met louche autohandelaren.